Bli med og vis frem frivilligheten

Årets frivilligfestival blir på Jens Bjørneboes plass v/ Domkirken lørdag 24. september kl. 11-15. Det er fortsatt mulig for frivillige organisasjoner å melde seg på.

Velkommen til frivilligfestival

2022 er frivillighetens år! Frivillighetsenheten i Kristiansand kommune inviterer til Frivilligfestival på Jens Bjørneboes plass i Kvadraturen lørdag 24. september kl. 11-15. 

Frivilligfestivalen er en mingleplass hvor du kan bli kjent med mangfoldet av frivillige organisasjoner i kommunen, og finne en organisasjon hvor du kan delta eller engasjere deg i. Målet er å fylle byen med stand og glade aktiviteter for store og små i regi av frivilligheten. Alle er selvfølgelig velkomne!

Foto: Scandinavian StockPhoto

Derfor lager vi frivilligfestival

Frivillig sektor er en av de viktigste bidragsyterne til fellesskapsarenaer og aktiviteter som bidrar til trygghet, mestring og tilhørighet for befolkningen. Derfor er det viktig å heie fram og synliggjøre frivilligheten i Kristiansand. Universitetet i Agder vil også bidra med ekstra markedsføring overfor nyankomne studenter, slik at de kan bli kjent med mangfoldet av frivillige organisasjoner i kommunen. 

Bilde er tatt fra frivillighetsdagen 5. desember i 2021. Foto: Kristiansand kommune

Praktisk informasjon for organisasjoner 

Frivilligfestivalen er en flott anledning til å promotere egen organisasjon og aktiviteter, og bli med på feiringen av Frivillighetens år 2022. På stand kan dere ha aktiviteter eller informasjonsboder. Eksempler på aktiviteter publikum kan ta del i kan være husflidsaktiviteter, programmering av roboter, prøve ulike instrumenter, teste naturkunnskaper, førstehjelp og mye annet morsomt. 

Dere får tildelt en plass på området utfra behov dere har. Dere tar selv med alt utstyr (bord, stoler, roll-up etc).

Påmelding

Det er lag og foreninger som skaper frivilligfestivalen! Bli med og skap en dag fylt med aktiviteter og sosial moro. Alle organisasjoner som ønsker å delta må gi beskjed til frivillighetskoordinator Annette Sørlie Stray. I påmeldingen må dere gi beskjed om dere skal ha aktiviteter. 

Mer informasjon om Frivilligfestivalen finner du på kommunens nettside. 

Facebook arrangementet finner du her 

Kontaktperson

Annette Sørlie Stray
Frivillighetskoordinator
901 50 889